Thursday Sep 28, 2023

“Home run efter okarakteristiskt misstag…Kim är nu en superstjärna” Ännu en hyllning, MLB.com

Ha-Sung Kim, 28, är nu i kategorin superstjärna för San Diego Padres, enligt vissa. Efter att ha slagit karriärhöga 12 home runs under sitt tredje år i majors börjar Kim behandlas som en superstjärna i laget.

Kim startade som shortstop mot Detroit Tigers på Comerica Park i Detroit, Michigan, USA, den 23 juni och gick 4 för 5 med en homerun, hans 12:e för säsongen, en dubbel, två RBI, två poäng och två walks för att leda Padres till en 14-3-seger. Förbättrade till 2-av-6 med ett OPS på .785 under säsongen.

Efter att ha inlett sitt första slag med en walk, stal Kim andra bas i den tredje inningen och singlade upp i mitten i den femte. Han gick igen i sjätte och sedan homered i sjunde. Han tog en två-pitch 90,3 mph fastball från vänsterhander Chasen Shreve högt och borta över vänster fältstaket.

Det var hans 12:e homerun för säsongen och han överträffade därmed de 11 han gjorde förra året för flest homeruns under en säsong. Han följde upp det med en singel till höger i sin sista at-bat i den nionde inningen för att slutföra en perfekt dag på plattan med en fem-hit match.

Det blev dock ett fel på shortstop. Med en ute i den sjätte inningen var Miguel Cabreras grounder till första basen utanför gränserna och han kastade ett kast som gick bakom honom. Det var hans femte misstag för säsongen.

Efter matchen rapporterade MLB.com, den officiella webbplatsen för Major League Baseball, om San Diego-segern med rubriken: “Leadoff hitter Ha Sung Kim kanske inte tillhör kategorin superstjärnor. Men nu kanske han måste bli det.”v

“Kim leder laget med en bWAR (wins above replacement) på 4,5. San Diego har inte haft en andra basman med en WAR på 5 eller mer sedan Mark Loretta 2004.” “Efter att ha blivit frustrerad av ett okarakteristiskt defensivt fel i den sjätte inningen, kompenserade Kim för det med en solo home run i den sjunde.

San Diegos manager Bob Melvin sa, “Det krävs en by för att komma dit vi vill, vilket bevisas av vad Kim gör i leadoff-platsen och vad botten av ordern gör.”온라인카지노

Förutom Kims fem-hits prestation i leadoff, ledde sjunde basmannen Luis Camposano anfallet med en 5-for-5 prestation, inklusive hans andra home run för säsongen, och fyra RBI. Med sin andra raka seger förbättrade San Diego till 48-51 och höll hoppet om baseboll i höst vid liv.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top