Thursday Sep 28, 2023

“Smärtlindring av fotled” Kium Lee Jung-hoo 1st team borttaget, sjukhuskontroll den 24:e

“Hjältekåren” befinner sig i ett undantagstillstånd.

Kiwoom Heroes slugger Lee Jung-hoo (25) togs bort från förstalagslistan den 23:e inför matchen mot Lotte Giants. Beslutet kommer efter att han byttes ut i den åttonde inningen mot Lotte den 22:a på grund av smärta i sin vänstra fotled. Det skulle vara ett hårt slag för Kiwoom om de var tvungna att spela andra halvan av säsongen utan Lee.

Lee startade i mitten av ordningen mot Lotte den 22:a och gjorde 3-3 med en dubbel, en walk, en stulen bas och en poäng. På plattan följde han upp sin första match under andra halvåret föregående dag (21:a) med en stark prestation (2 för 1 med två promenader), men fick problem i den åttonde inningen. Han vred sin vänstra fotled när han fångade en grounder av Lottes Kim Min-seok och kände smärta.

Lee skrev till dugout i smärta och fick hjälp från fältet av en tränare. Kiwoom övervakade Lees framsteg och lät honom övernatta i bortalagets boende innan de flög honom tillbaka till Seoul på morgonen den 23:e.

Enligt Kiwooms tjänstemän kommer Lee att genomgå en fullständig undersökning på klubbens sjukhus den 24:e. “Jag tror att vi kommer att kunna förklara situationen när vi får en diagnos från sjukhuset”, säger Kiwooms tränare Hong Won-ki. “Han brukar inte visa sin sjukdom, men det är ett bekymmer att han uttryckte den så mycket.”바카라사이트

Lee har varit lagets stöttepelare sedan han övervann en allvarlig svacka tidigare under säsongen. Den 23:e hade han slagit .319 (105 för 329) med sex home runs, 45 RBI:s och 50 poäng på 85 matcher den här säsongen. Han är nu inne på sin sjunde säsong i KBO och planerar att utmana de stora ligorna genom posting-systemet (closed competitive bidding) efter en hälsosam säsong. Resultaten av hans läkarundersökning den 24:e har fått alla att sitta på helspänn.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top